Tříkrálová sbírka v roce 2004

Odměna koledníkům

Odměny koledníkům

Velké poděkování

To v první řadě! Za všechny, kterým sezbírané prostředky pomohou a za všechny, kterým návštěva tří králů udělala radost!

Tříkrálové koupání

Všichni koledníci od nás obdrželi volnou vstupenku na bazén v Zábřehu nebo Mohelnici. Celkem využilo toto cachtání 469 "králíků"!

Setkání s Alešem Valentou ve Štítech

ODPOLEDNE S ALEŠEM VALENTOU Dne 12. června se tříkráloví koledníci a vedoucí skupinek sešli ve Štítech s Alešem Valentou. Způsob dopravy byl různý. Mohlo se jet připravenými autobusy, auty, na kolech nebo jít i pěšky. Areál ve Štítech má kromě hlavní budovy dva skokanské můstky (velký a malý) a bazén s vodou. Zhruba ve 14 hodin nás uvítal ředitel charity a nastínil připravený program prosluněného odpoledne. Poté předal slovo Alešovi, který asi půl hodiny mluvil o sobě a o svém životě: o sportu a jeho úskalích, dále o svých zážitcích, o přípravách na soutěž, o speciální výstroji, o rodině, o svých citech a plánech, … Současně jsme se ho mohli zeptat na cokoli, co nás zajímalo. Potom proběhla autogramiáda. Aleš podepisoval takřka vše, co jsme chtěli (trička, pohledy, památníky, …) Po autogramiádě začalo losování nádherných cen. Každý totiž obdržel lístek určité barvy s číslem. výherců bylo 10. Dostali cenu, mohli se s Alešem vyfotografovat a spolu s ním vylézt na skokanský můstek, ze kterého skáče. Aleš na oplátku převzal dárek od ředitele zábřežské charity v podobě žluté medvídkové deky. Hlavním vrcholem odpoledne však bylo, když se Aleš oblékl do neoprenu, lyžáků, lyží a helmy a začal skákat. Až nám po těch všech saltech a vrutech tuhla v žilách krev. Spolu s ním skákali i další dva akrobati, bylo se na co dívat! Odjíždělo se kolem 17. hodiny většinou stejně, jak kdo přijel. Bylo to velmi milé odpoledne, ve kterém jsme zcela zapomněli na čas. Děkuji všem těm, kteří vše zařídili pro naši radost a pohodu.

Lenka Janů

obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek