Ledňáček

Logo Ledňáček

Charitní prodejna Ledňáček je jedním z projektů, kterým jsme sledovali získávání nezbytných příjmů na dotování ztrátových sociálních aktivit. S narůstajícím počtem velkých supermarketů je však stále obtížnější tuto prodejničku udržet.

Charitní prodejna cukrovinek a nápojů nabízí v letním období zmrzlinu a nanuky, v zimním pak čerstvé ovoce a zeleninu, mražené zeleninové směsi a polotovary. Na přání zákazníků jsme schopni zhotovit dárkové balíčky a koše. Mimo to po celý rok nabízíme hřbitovní svíce, kancionály, kalendáře a pohlednice s křesťanskou tématikou.

Ledňáček budova

V dušičkovém období, v adventu a o Vánocích prodáváme kytice, věnce, dekorativní vazby a vazby na hroby. Protože jsme jedním z největších odběratelů tohoto zboží ve městě, daří se nám zajistit velmi široký výběr tohoto sortimentu v dobrých cenových relacích a jsme schopni reagovat i na zvláštní přání zákazníků.

Prodej v Ledňáčku je určen nejširší veřejnosti. Naše služby jsou rozšířeny pro věřící, kteří se zúčastňují nedělních bohoslužeb. Tito se u nás mohou občerstvit nebo si nakoupit.

Pro malé prodejny není lehké přežít v konkurenci velkých marketů a udržet si klientelu. Vyžaduje to plné nasazení pracovníků, ochotu a vstřícnost k zákazníkům a pružné reagování na jejich požadavky. Vyžaduje to ale také podporu a oběť ze strany zákazníků, kteří přimhouří oko nad tím, že čokoláda je u nás o 20 haléřů dražší než jinde.

O spokojenosti všech kupujících se starají dvě pracovnice. Prodejnu provozuje Charita od roku 1996 v miniaturních prostorách o výměře 18,5 m2. Najdete zde čisté maximálně využité prostředí, milou obsluhu, osobní přístup k zákazníkovi a sortiment, ze kterého si jistě vyberete. Budete od nás odcházet s vědomím, že jste svým nákupem přispěli na dobrou věc.

Kontakt: Prodejna Ledňáček, Žižkova 15, 789 01 Zábřeh tel fax: 583 412 587