Působíme ve městě, které letos slaví 760 let od svého vzniku!

Celé město Zábřeh slaví v roce 2014 výročí 760 let od svého vzniku. Více informací o jeho založení, historii i k výročí konaných akcích je možné najít přímo na webu města.

Nabízené upomínkové předměty k výročí oslav

Protože naše nezisková organizace má jméno města přímo ve svém oficiálním názvu, má zde své sídlo, obyvatelům poskytuje celou řadu zdravotně - sociálních služeb, k přání i oslavám se rádi připojujeme.

Pro tuto příležitost jsme ve spolupráci s dceřinou sociální firmou REPARTO Zábřeh speciálně připravili několik suvenýrů, upomínkových a příležitostných předmětů.

Jde jednak o známé, ručním plátováním vosků zdobené svíce (držitelky prestižní známky Jeseníky - originální produkt), kde jsme připravili svíce s logem oslav výročí města a také s logem Můj_Zábřeh. Zájemci si je mohou zakoupit v recepci, v přízemí charitního domu (Žižkova 7/15, Zábřeh) za jednotnou cenu 100 Kč.

Pro městský úřad i restaurace ve městě působící máme zase připravenu nabídku hygienicky balených cukříků, dutinek se speciálním potiskem k výročí. Zájemci o cukříky mohou objednávku učinit na telefonu 736509430. Jedna krabice s 1.000 kousky 4gramových cukříků stojí pouhých 245 Kč včetně DPH. Tak proč si po zbytek roku nesladit kávu nebo čaj cukrem od nás? :-)

Zakoupením těchto výrobků nám pomáháte dávat práci lidi s postižením. DĚKUJEME!

Na tomto místě také mnohokráte děkujeme za podporu, kterou Město Zábřeh každoročně prokazuje naší neziskové organizaci tím, že nám ze svého rozpočtu poskytuje finanční příspěvek na provoz a zajištění sociálních a návazných služeb.

Díky němu může být zábřežským občanům poskytována dopomoc, kterou s ohledem na svůj zdravotní stav, vysoký věk, handicap či jiné sociální znevýhodnění nezbytně potřebují - ať již jde o pečovatelskou službu, osobní asistenci, individuální přepravní službu, odlehčovací službu nebo o odborné sociální poradenství, případně pobyt v denním stacionáři Domovinka, aktivizační programy v centru denních služeb Oáza. Díky příspěvku města naše Charita provozuje také nouzovou nocležnu, sociální šatník a humanitární sklad, středisko potravinové pomoci a osobní hygieny.

Vážíme si toho a DĚKUJEME!